Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2019) este o nouă tabletă certificată de FCC, cu o baterie de 4.980 mAh la bord

934 ori
<b>Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2019) este o nouă tabletă certificată de FCC, cu o baterie de 4.980 mAh la bord</b>Samsung vrea să îşi recapete poziţia în topul producătorilor de tablete, după ce a pierdut locul 2 în favoarea celor de la Huawei. Compania a lansat deja câteva modele interesante precum Tab S5e cel ultra-subţire cu talie de 5.5 mm, iar acum ar pregăti..

Samsung vrea să îşi recapete poziţia în topul producătorilor de tablete, după ce a pierdut locul 2 în favoarea celor de la Huawei. Compania a lansat deja câteva modele interesante precum Tab S5e cel ultra-subţire cu talie de 5.5 mm, iar acum ar pregăti o tabletă cu un format ce părea dispărut: un model de 7 inch. Se numeşte Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2019) şi tocmai a primit o certificarea FCC.

Terminalul mai fusese certificat şi în luna aprilie sub numele de cod SM-T290 şi SM-T295. Avem de-a face aici cu o tabletă cu un ecran de 7 inch şi baterie de 4980 mAh, conform datelor de la FCC. Aceeaşi autoritate americană a publicat şi o schiţă cu tableta, care ne prezintă amplasarea camerei, similară cu cea de la Galaxy Tab A 10.1 (2019).

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2019) este o nouă tablet[ certificată de FCC, cu o baterie de 4.980 mAh la bord

Ce nu e clar încă e dacă vom primi un corp din policarbonat sau metal. Având în vedere faptul că aşteptăm un preţ sub 200 de euro, policarbonatul pare mai probabil. Din păcate FCC nu a dezvăluit şi dotările acestui terminal, deşi o scăpare în GeekBench din primăvara indica prezenţa unui procesor quad core Snapdragon la bord, tactat la 2 GHz, plus 2 GB RAM.

Era menţionat şi Android 9.0 Pie pe listă, iar eu ma aştept la o rezoluţie mai degrabă HD decât Full HD. Având în vedere certificarea FCC, aşteptăm un debut cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×