Samsung pregătește noi tablete flagship de 8 și 10 inch cu ecrane AMOLED

1.015 ori
<b>Samsung pregătește noi tablete flagship de 8 și 10 inch cu ecrane AMOLED</b>E din nou final de an și din nou aruncăm o privire către show-urile de început de an, adică CES 2014 și MWC. Acestea ne vor aduce terminale noi și vor seta trendurile anului viitor, pe zona de design și specificații. Samsung se pregătește deja...

E din nou final de an și din nou aruncăm o privire către show-urile de început de an, adică CES 2014 și MWC. Acestea ne vor aduce terminale noi și vor seta trendurile anului viitor, pe zona de design și specificații. Samsung se pregătește deja pentru un nou sezon de lansări și are în plan cel puțin două noi tablete cu ecrane AMOLED.

Deși în ultima vreme am văzut numai tablete cu ecrane TFT sau IPS, există loc pe piață și pentru tabletele cu ecrane AMOLED de la Samsung. Presa din Coreeă afirmă că Samsung pregătește o astfel de tabletă cu ecran de 8 inch și una cu ecran de 10 inch. Ele vor fi lansate în tandem cu Galaxy S5, dar mă aștept să vedem prototipuri la CES sau MWC.

Rețineți că aceste terminale cu display AMOLED vor fi modele high end, în vreme ce variantele midrange sau low end vor avea panouri LCD. Dacă îmi permiteți o speculație, pot afirma că modelul de 8 inch va fi urmașul lui Galaxy Note 8.0, iar cel de 10 inch va fi un Galaxy Tab high end, sau poate chiar un nou Note de 10 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×