Epoch 2 review: un shooter SF cu grafică excelentă, arme prea scumpe (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 966 ori
<b>Epoch 2 review: un shooter SF cu grafică excelentă, arme prea scumpe (Video)</b>Unele jocuri cu adevărat HOT apar în această perioadă pe iOS și ar fi păcat să le ratăm doar pentru că avem numai terminale Android la dispoziție. De aceea vi le prezint pe iPhone 5 sau pe iPad Mini. Ei bine, mai jos puteți arunca o privire...

Unele jocuri cu adevărat HOT apar în această perioadă pe iOS și ar fi păcat să le ratăm doar pentru că avem numai terminale Android la dispoziție. De aceea vi le prezint pe iPhone 5 sau pe iPad Mini. Ei bine, mai jos puteți arunca o privire asupra lui Epoch 2, un titlu de la Uppercut Games, care costă 6 dolari și ocupa 390 MB.

L-am testat pe iPhone 5 și trebuie menționat că acest joc a fost lansat pe 18 noiembrie, deci e încă relativ proaspăt. Precedentul Epoch a fost testat de mine pe Android, pe un LG Optimus G dacă îmi amintesc bine. Succesorul său aduce o campanie mai lungă și va pune în "pielea" unui robot care se lupta cu alte mașinării de toate formele și mărimile într-un viitor sumbru dominat de mașini.

Epoch 2 review

Controlul este simplu: apăsați pe inamici pentru a ataca, faceți swipe în sus pentru a ieși de după cover și swipe în jos pentru a vă ascunde și feri de proiectile. Cu swipe lateral evitați loviturile și veți avea și checkpoint-uri de-a lungul misiunilor, de la care veți reporni acțiunea în cazul în care este distrus robotul.

Veți întâlni chiar și bătălii cu câte un boss, chiar și cu un vierme gigantic în stilul celui din Dune. Grafică arata fantastic aici, acțiunea e foarte rapidă, dar veți observa că e tare greu să obții credite și armele costă prea mult. De aceea jocul primește de la noi o notă de 8 din 10 și îl descărcați de aici.

Preț iPhone 5 pe eMAG.ro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×