Samsung pregătește o tabletă de 12 inch, confirmată de o publicație coreeană

Autor:  | Publicat în:  Samsung 877 ori
<b>Samsung pregătește o tabletă de 12 inch, confirmată de o publicație coreeană</b>Se pare că Samsung ar fi implicată activ în dezvoltarea unei tablete de 12 inch, dacă ne luăm după publicația Korea Economic Daily. Am mai auzit zvonuri de acest gen cu ceva vreme în urmă, iar ele menționau două produse rivale cu această...

Se pare că Samsung ar fi implicată activ în dezvoltarea unei tablete de 12 inch, dacă ne luăm după publicația Korea Economic Daily. Am mai auzit zvonuri de acest gen cu ceva vreme în urmă, iar ele menționau două produse rivale cu această diagonală: un Galaxy Tab și un iPad.

Dacă un iPad de 12 inch pare mai puțin probabil, un Galaxy Tab cu o astfel de diagonală este binevenit, mai ales deoarece el ar putea aduce o nouă evoluție a rezoluțiilor din universul Android. Un astfel de Galaxy Tab 3 Plus apăruse în zvonuri încă dinainte că seria Galaxy Tab 3 să fie oficială, iar o diagonală mare ar putea permite saltul la rezoluție 4K, dacă Samsung e gata să facă acest pas.

Totuși nu ar trebui să avem așteptări atât de mari, de vreme ce zvonacul de serviciu @evleaks confirma faptul că nouă tableta de 12 inch va avea nume de cod SM-P900 și rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. La interiorul său se va afla un CPU Exynos 5 Octa, iar publicația afirma că terminalul va fi lansat în octombrie, deci ar putea fi prezentat la IFA sub formă de prototip.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×