Samsung vrea să reinventeze tableta, conform unui brevet nou, ce indică un terminal flexibil şi multi modal

817 ori
<b>Samsung vrea să reinventeze tableta, conform unui brevet nou, ce indică un terminal flexibil şi multi modal</b>Un nou brevet primit de către compania sud-coreeană Samsung ne dezvăluie faptul că sud-coreenii vor să reinventeze într-un fel tableta. Invenția descrisă aici face referire la un produs multimodal ce va putea fi utilizat în diverse moduri, de la simplul

Se discută de ceva vreme despre lansarea unui device Samsung cu ecran OLED curbat şi prototipuri au tot apărut. Samsung nu are probabil foarte mult chef de experimente în aceste zile, având în vedere că seria Note ar putea fi casată, dar inovaţia ar fi o metodă de a şterge gustul amar al fanilor după Note 7. Un brevet acordat în SUA în această săptămână oferă detalii despre o nouă abordare de design pentru tabletele Samsung.

Brevet tableta multimodala

Documentele fac referire la un terminal multi modal, o tabletă flexibilă şi care se poate îndoi ca un mic caiet. Există 3 modalităţi de utilizare listate în brevet: o tabletă, un desktop mobil şi varianta îndoită, care transformă terminalul în notebok. Tastatura e excelent spaţiată şi varianta desktop aduce cu un mini PC All in One.

Brevet tableta multimodala

De la experimentele ASUS PadFone nu prea am mai văzut formaturi curajoase sau tentative de gen, dar Samsung ar putea propune un device de genul la CES 2017 sau chiar la MWC. Rămâne de văzut şi în măsură balamaua dintre corp şi ecran va fi rezistentă după multiple îndoiri şi cât de flexibil va fi acest terminal până la urmă. Pretul ar trebui sa fie prohibitiv în prima fază.

Brevet tableta multimodala

Brevet tableta multimodala

Brevet tableta multimodala

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×