Samsung ar urma să caseze gama de produse Galaxy Note

2.359 ori
<b>Samsung ar urma să caseze gama de produse Galaxy Note</b>Problema 'explozivă' întâlnită cu smartphone-urile Galaxy Note 7 pare a contribui la decizii mult mai radicale decât simpla oprire a producției și a vânzării acestui produs. Aparent, se are în vedere și planul de a renunța complet la gama de terminale

Atunci când un produs afectează iremediabil reputaţia unui brand, e cazul ca el să fie casat, uneori împreună cu întreaga sa gamă de produse. Ar putea fi şi cazul lui Galaxy Note, dacă ne luăm după o sursă din Rusia, apropiată de filiala locală Samsung.

Astfel, problemele explozive ale lui Galaxy Note 7, apoi rechemarea sa şi în cele din urmă oprirea producţiei ar fi bătut ultimele cuie în coşciugul seriei Note. Deja tabletele Note nu mai existau de ceva vreme, iar phabletul cu stylus era singurul care mai ţinea fanionul sus pentru device. După un Note 5 care s-a lansat doar în anumite zone pe glob şi un Note 7 cu probleme ar putea fi momentul că seria să fie retrasă.

Aceeaşi sursă din Rusia afirmă că un sondaj intern indică faptul că peste 50% dintre consumatori au un feeling negativ legat de acest brand. Samsung Galaxy Note, primul model de phablet de aces tip apărea pe 28 octombrie 2011 şi iată că la 5 ani distanţă moştenirea sa ajunge la final. Întrebarea e: cine va mai produce un phablet high end cu stylus de calitate, pentru a umple golul lăsat pe piaţă?

Nu e totuşi exclus ca "Note 8" să fie un phablet mare cu stylus, dar sub alt nume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×