Se ivește o nouă tableta Sony: Xperia Tablet Z primește o primă listă de specificații, are ecran Full HD!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.110 ori
<b>Se ivește o nouă tableta Sony: Xperia Tablet Z primește o primă listă de specificații, are ecran Full HD!</b>Primele 3 tablete Sony au fost dezamăgiri uriașe și deja ne imaginăm că Sony va trece alături de LG și HTC în rândul marilor producători care evita să mai lanseze tablete. Ei bine, Sony își încearcă din nou norocul, dacă ne luăm după...

Primele 3 tablete Sony au fost dezamăgiri uriașe și deja ne imaginăm că Sony va trece alături de LG și HTC în rândul marilor producători care evita să mai lanseze tablete. Ei bine, Sony își încearcă din nou norocul, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri veind din Japonia. De această dată e vorba despre device-ul Sony Xperia Tablet Z, înrudit cu telefonul Xperia Z.

Acest model de tableta are numele de cod Pollux (SO-03E) și vine cu un display Full HD. Din păcate nu avem o fotografie cu tableta, dar sperăm că ea nu va adopta același design de tip "revista îndoită" ca și Xperia Tablet S și Sony Tablet S. în ce privește lista de dotări pentru noul venit, Xperia Tablet Z ar urma să aibă un display de 10.1 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și o carcasă rezistenta la apă și praf.

în spatele terminalului se afla o cameră de 8.1 megapixeli, în vreme ce în partea frontală avem un senzor de 2.2 megapixeli. Se pare că Sony Xperia Tablet Z va rula Android 4.1.2 Jelly Bean, va avea o baterie de 6000 mAh, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC și LTE. Aceleași surse afirma că gadgetul va avea un design similar cu Xperia Z, doar că mai mare și că tableta se va lansa în trimestrul 2 al acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×