Cartele gratuite de la Vodafone și Orange, află toate detaliile

2.283 ori
<b>Cartele gratuite de la Vodafone și Orange, află toate detaliile</b>Cartele gratuite de la Vodafone și Orange, află toate detaliile&nbsp;Orange și Vodafone au intrat într-o nouă cursă, a cartelelor de telefonie oferite în mod gratuit. Apropo, și transportul este inclus. Orange are o astfel de ofertă de ceva ani...

Cartele gratuite de la Vodafone și Orange, află toate detaliile Orange și Vodafone au intrat într-o nouă cursă, a cartelelor de telefonie oferite în mod gratuit. Apropo, și transportul este inclus. Orange are o astfel de ofertă de ceva ani și Vodafone a anunțat cartela sa gratuită și condițiile de eligibilitate în urmă cu doar câteva zile.

Să vedem care sunt detaliile:

a. Orange - 10 minute, 10 sms-uri, ambele în rețea și pentru 30 de zile. Cartela SIM este valabilă pentru 60 de zile și cea de grație ajunge la 30 de zile.

b. Vodafone - 100 de minute în rețea, valabile pentru 30 de zile, perioadă de activare ce ajunge la 12 luni. Se oferă 4 luni de activitate și 10 luni ca perioadă de grație.

Observați că Vodafone plusează serios față de oferta Orange, dar nu m-aș mira dacă și opertorul portocaliu își va revizui oferta în sens pozitiv. Mai ales că până acum nu aveau un rival pe acest segment. Pe de altă parte, dacă Vodafone va avea succes și-și va crește baza de clienți să vedem dacă intră în horă și Cosmote.

Normal că la fiecare cartelă în parte sunt niște reguli. Trebuie să-ți introduci datele în mod real și poți solicita o cartelă într-un singur an. Ar fi de interesant dacă s-ar oferi public și o serie de statistici. Câți dintre cei care au ales o astfel de cartelă au optat să rămână în rețeaua operatorului respectiv și câți s-au bucurat doar de promoție.

Bănuiesc că Vodafone și-a făcut ceva calcule serioase înainte și nu au pornit dintr-un impuls de moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×