Cel puţin 3 noi terminale Surface confirmate de postere şi indicii dintr-un sediu Microsoft

1.061 ori
<b>Cel puţin 3 noi terminale Surface confirmate de postere şi indicii dintr-un sediu Microsoft</b>Direct prin intermediul unui poster publicitar aflăm că cei de la Microsoft pregătesc noi produse din gama Surface pentru un debut viitor, printre acestea numărându-se și o tabletă hibrid - una ce apare în imaginea de mai jos. Singurul impediment în

Am aflat săptămâna trecută că Microsoft ar putea pregăti un soi de "măsuţa de cafea smart" sau PC all in one sub branding Surface, în vreme ce următorul Surface Pro şi Book au fost amânate până în 2017. Azi avem noi indicii cu privire la gama Surface, mulţumită unui dezvoltator care a vizitat un sediu Microsoft.

Surface

E vorba despre Clădirea 88, sediu important pentru MS, unde existau teasere pentru viitoarele produse. Dezvoltatorul, pe numele său Shubhan Chemburkar a observat că există un zid în acea clădire, unde Microsoft îşi expune produsele hardware. Se aflau acolo Surface Pro 4, Surface Book şi Type Cover, dar era lăsat loc şi pentru anul 2017, cu menţiunea "Coming Soon" şi silueta unui Surface Pro aparent.

Mai interesant e că dezvoltatorul a mai văzut placeholdere pentru încă 3 terminale Surface, probabil Surface Phone, un nou Surface Book şi poate un All in One PC. Vă reamintesc că Microsoft practic aşteaptă să fie gata procesoarele Intel Kaby Lake înainte să ne prezinte noua generaţie de terminale proprii. Lucrurile vor fi mai interesante cu Surface Phone, care ar putea opta pentru un Snapdragon totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×