Sharp Aquos Pad SH-05G, cea mai ușoară tabletă de 7 inch de pe piață, va sosi la vânzare începând din 17 iulie

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.038 ori
<b>Sharp Aquos Pad SH-05G, cea mai ușoară tabletă de 7 inch de pe piață, va sosi la vânzare începând din 17 iulie</b>&Icirc;n cursul acestei zile, operatorul japonez NTT DoCoMo, a anunțat faptul că cea mai nouă tabletă din portofoliul Sharp, și anume modelul Aquos Pad SH-05G, va ajunge la v&acirc;nzare &icirc;ncep&acirc;nd din 17 iulie. Acest model se poate lăuda...

În cursul acestei zile, operatorul japonez NTT DoCoMo, a anunțat faptul că cea mai nouă tabletă din portofoliul Sharp, și anume modelul Aquos Pad SH-05G, va ajunge la vânzare începând din 17 iulie. Acest model se poate lăuda ca fiind cea mai ușoară tabletă de 7 inch de pe piață, cu o greutate de 210 grame.

Sharp Aquos Pad SH-05G adoptă o carcasă de 7 mm al cărui design ne amintește mai mult de un phablet, decât de o tabletă. Pe partea de specificații avem la dispoziție un display IGZO LCD de 7 inch cu rezoluție FHD și tehnologie PureLED, un procesor octa-core Snapdragon 810 și 2 GB memorie RAM.

De asemenea, primim 32 GB spațiu intern de stocare, o baterie de 3.900 mAh, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2.1 megapixeli. Tableta adoptă o carcasă cu ramă metalică și rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×