Reducerile din campania eMAG Stock Busters continuă și astăzi

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.412 ori
<b>Reducerile din campania eMAG Stock Busters continuă și astăzi</b>O nouă campanie de reduceri ce a debutat chiar ieri, este și cea denumită Stock Busters și desfășurată de către eMAG &icirc;n perioada 14 - 16 iulie. Pe parcursul acestor 3 zile de promoții, putem alege un nou smartphone, tabletă, sau de ce nu,...

O nouă campanie de reduceri ce a debutat chiar ieri, este și cea denumită Stock Busters și desfășurată de către eMAG în perioada 14 - 16 iulie. Pe parcursul acestor 3 zile de promoții, putem alege un nou smartphone, tabletă, sau de ce nu, chiar și un notebook la un preț ceva mai mic.

Motorola Moto X (2014) Bambus - 1.799 lei(preț vechi 2.249 lei)

Dacă doriți un smartphone ceva mai special, atunci Motorola Moto X (2014) poate fi una dintre alegerile inspirate pe care le puteți face. Acest model vine cu spate din bambus, display OLED Full HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801.

Nokia Lumia 730

Nokia Lumia 730 - 769 lei(preț vechi 999 lei)

De asemenea, avem reduceri și în zona mid-range unde se află modelul Nokia Lumia 730, device ce rulează Windows Phone 8.1 și care adoptă un display HD OLED de 4.7 inch. Avem la dispoziție un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 6.7 megapixeli cu lentile Carl Zeiss.

Acesta, dar și alte terminale cu prețuri speciale pot fi regăsite pe site-ul eMAG.ro.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×