Partenerul Nokia ar putea fi nimeni altul decât Meizu; chinezii postează un teaser sugestiv pe Weibo

1.369 ori
<b>Partenerul Nokia ar putea fi nimeni altul decât Meizu; chinezii postează un teaser sugestiv pe Weibo</b>Cu doar 24 ore &icirc;n urmă aflam faptul că Nokia va reveni pe piața device-urilor mobile chiar &icirc;ncep&acirc;nd de anul viitor, iar astăzi prin intermediul rețelei de socializare Weibo, primim și c&acirc;teva indicii cu privire la modul...

Cu doar 24 ore în urmă aflam faptul că Nokia va reveni pe piața device-urilor mobile chiar începând de anul viitor, iar astăzi prin intermediul rețelei de socializare Weibo, primim și câteva indicii cu privire la modul în care finlandezii vor aborda situația. Din câte ni s-a dezvăluit anterior, Nokia caută un partener pentru lansarea de noi telefoane mobile.

În spatele acestui acord s-ar putea ascunde nimeni altul decât producătorul chinez Meizu, informație despre care am tot auzit în trecut sub formă de zvon. Ce vine ca o fel de confirmare a acestui parteneriat, stă postarea de pe Weibo a celor de la Meizu prin care urează bun venit celor de la Nokia pe piața de smartphone-uri.

Din câte putem observa în imaginea teaser de mai sus, numărul 716 poate face referire atât la data de 16 iulie 2015, dar și la luna a 7-a a anului viitor, dată la care primul smartphone Meizu-Nokia ar putea fi anunțat oficial.

Acest lucru ar avea sens ca urmare a faptului că începând din trimestrul 4 al anului viitor, Nokia va putea lansa din nou telefoane pe piață. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Meizu este partenerul Nokia în această ecuație, sau dacă un nume supriză își va face apariția.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×