Sony oprește vanzarea tabletelor Xperia, din cauza unor probleme cu protecția Împotriva apei

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.172 ori
<b>Sony oprește vanzarea tabletelor Xperia, din cauza unor probleme cu protecția Împotriva apei</b>știți probabil că atunci când s-a lansat tableta Sony Xperia Tablet S s-a făcut mare tam-tam și promovare pe tema faptului că terminalul e rezistent la contactul cu apa. Evident nu e recomandat să scăpați tableta in apă, dar un dus ocazional...

știți probabil că atunci când s-a lansat tableta Sony Xperia Tablet S s-a făcut mare tam-tam și promovare pe tema faptului că terminalul e rezistent la contactul cu apa. Evident nu e recomandat să scăpați tableta in apă, dar un dus ocazional sau o ploaie poate înfrunta cu brio... Sau nu! Se pare că Reuters a aflat de la un oficial Sony ca vanzarea lui Xperia Tablet S va fi oprită, din cauza unor probleme cu protecția împotriva apei.

Aparent ar exista goluri între ecran și carcasa, care ar permite intrarea apei în device. Cu această ocazie aflăm că au fost vândute deja peste 100.000 de unități ale tabletei, de la debutul sau din 7 septembrie și până azi. Produsul a debutat întâi în SUA, apoi în Japonia și Europa. Sony a promis că va înlocui unitățile cu probleme și a afirmat că nu se așteaptă la pierderi sau scăderi de venit din cauza problemei. Remarc și faptul că vina nu aparține celor de la Sony, ci fabricii din China care se ocupă de produs, sau cel puțin așa afirmă Sony.

Nu pot decât să mă bucur că aici la Mobilissimo.ro nu am testat tableta și la capitolul rezistenta la ploaie/apă, deoarece i-am fi făcut o baie potențial fatală. Vom reveni în curând cu un review text al tabletei, iar până atunci găsiți video review-ul aici. Sperăm că Sony să rezolve problemele cât de curând, mai ales că acest model a mai avut probleme la lansare cu WiFi-ul, rezolvate totuși de un update software.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×