Un an fără Steve Jobs; Astăzi comemorăm primul an de la dispariția lui iJobs! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 879 ori
<b>Un an fără Steve Jobs; Astăzi comemorăm primul an de la dispariția lui iJobs! (Video)</b>Cu două filme mari deja în producție și numeroase tributuri în toată lumea, dispariția lui Steve Jobs din 5 octombrie 2011 continua să facă valuri și să lase un gol pentru toți împătimiții tehnologiei. Fie că ești fan Android, Windows...

Cu două filme mari deja în producție și numeroase tributuri în toată lumea, dispariția lui Steve Jobs din 5 octombrie 2011 continua să facă valuri și să lase un gol pentru toți împătimiții tehnologiei. Fie că ești fan Android, Windows Phone, Microsoft, Nokia, Samsung sau Apple trebuie să recunoști că Steve Jobs a însemnat mult pentru întregul segment IT/tech/telecom și și-a adus o contribuție însemnată la evoluția tehnologiei. V-am informat tot azi ca Apple a publicat un video tribut pe site-ul sau oficial.

Dacă vreți să vedeți cât de mult contează omul aflat la cârmă uitați-vă numai la Nokia și RIM, companii care sunt sigur că au talente pe zona de Cercetare și Dezvoltare, dar nu au un CEO vizionar. E nevoie de o mână forte, de o viziune, de o clarviziune dacă vreți. Presedintele Barrack Obama, somități de pe zona tech și toate marile site-uri aduc astăzi un tribut lui Jobs, care în clipul de mai jos ne prezintă primul iPhone. Un clip din 2007 pe care îl privesc cu nostalgie și care a pornit întreaga nebunie cu telefoanele Apple, atât de adorate astăzi.

Nu poți să nu zâmbești la gluma lui Steve Jobs de la minutul 46:50, atunci când sună și face o farsă, comandând 4000 de cafele și apoi închide, totul de pe primul iPhone. Ce alt CEO mai face așa ceva? Ce alt CEO reușește să aibă atât de mult carisma fiind doar un bărbat de vârstă mijlocie, cu jeanși, bluza pe gât și adidași? și ce poveste are Jobs, cu plecarea sa cu scandal de la Apple, de unde practic a fost înlocuit/gonit și apoi întoarcerea sa triumfală, compania sa nouă, Next, fiind cumpărată de Apple pe bani grei.

La prima plecare a lui Jobs Apple a început să se scufunde, iar acum că Steve ne-a părăsit de tot, unii prezic deja că va urma o nouă cădere... Credeți va fi așa? Aveți rândurile de mai jos pentru a spune ce a însemnat Steve Jobs pentru voi. Pentru noi a fost un pionier și un inovator, care a coordonat eficient alți inovatori și pionieri, oferind produse atât de dorite încât au creat aproape o religie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×