Sony prezintă o tabletă de 13.3 inch cu display e-ink; se numește DPT-RP1 și are un preț de 700 dolari

1.584 ori
<b>Sony prezintă o tabletă de 13.3 inch cu display e-ink; se numește DPT-RP1 și are un preț de 700 dolari</b>Cu toate că în general vedem dispozitive de tip e-book reader ce folosesc tehnologia e-ink, iată că de această dacă apare în ecuație și o tabletă cu un asemenea panou. Este vorba despre modelul Sony DPT-RP1 ce adoptă un ecran de 13.3 inch cu tehnologie

Tehnologia e-ink o vedem aplicată în cele mai multe din cazuri asupra produselor de tip e-book reader, dar Sony oferă și tablete cu asemenea panouri. Astăzi descoperim că firma japoneză tocmai ce a anunțat succesorul modelului DPT-S1 ce era dezvăluit în 2014 și care opta pentru un display de 13.3 inch. Și succesorul numit DPT-RP1 oferă o diagonală similară, dar o rezoluție superioară de 2200 x 1650 pixeli.

Sony DPT-RP1

Ideea din spatele acestei tablete nu este de a naviga pe web și urmări filmulețe amuzante pe YouTube, ci pentru editarea documentelor PDF să spunem unde utilizatorii pot adăuga completări folosind un stilou digital. Acest dispozitiv este util și pentru cei care vor să renunțe la consumul de hârtie, cum este cazul avocaților, arhitecților și altor profesioniști care folosesc hârtia în mai orice situație.

Specificații Sony DPT-RP1:

  • display 13.3 inch cu rezoluție de 2200 x 1650 pixeli
  • procesor Marvell IAP140
  • 16 GB de stocare flash
  • port microUSB v2.0
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Bluetooth 4.2

De asemenea, datorită acestei tehnologii e-paper/e-ink, se reduce considerabil și consumul de energie - semn că o încărcare completă contribuie la o autonomie serioasă de până la o lună în funcție de regimul de utilizare. Nu vom avea probleme nici cu folosirea afară, textul urmând a fi lizibil în orice condiții, chiar și în plina bătaie a razelor de soare. Tableta de față va fi disponibilă în stoc limitat doar pe piața din Japonia începând din 5 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×