Sony Xperia ZX1 în noi randări cu o zi înaintea debutului! Vine cu display FHD și baterie de 2700 mAh!

1.492 ori
<b>Sony Xperia ZX1 în noi randări cu o zi înaintea debutului! Vine cu display FHD și baterie de 2700 mAh!</b>Cu o zi înainte de debutul oficial, smartphone-ul Sony Xperia XZ1 mai are parte de o scăpare în randări. Aceste materiale vin prin intermediul leaker-ului @Rquandt și aflăm și câte ceva despre dotările telefonului. Aparent, display-ul va rămâne unul

Doar o zi a rămas până la evenimentul Sony de mâine când smartphone-urile Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact vor debuta oficial alături de alte produse ale japonezilor, precum televizoare, electrocasnice și playere audio. Câtă vreme așteptăm conferința descoperim apariția unor noi randări pentru Xperia XZ1, flagship ce are prezentate alături și câteva specificații hardware de către sursă, adică @rquandt.

Sony Xperia XZ1

Acesta ne dezvăluie că telefonul va sosi cu display Full HD HDR de 5.2 inch și cu o baterie de 2700 mAh ce va fi integrată la interiorul unei carcase cu greutate de 156 grame și 7.5 mm grosime. Dacă vreți o comparație, actualul flagship numit Xperia XZs măsoară 8.1 mm în grosime și cântărește 161 grame - așadar o diferență cât de cât notabilă la capitolul dimensiuni.

Pe Xperia XZ1 îl așteptăm și cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior, cu 4 GB RAM și cu o cameră foto principală de 19 megapixeli capabilă de captură video super slow-motion la 960fps. Prețul său pe plan european ar fi de 650 euro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×