Motorola Moto C are parte de o nouă randare; Ar urma să debuteze cu low end-ul Moto E4, recent certificat

752 ori
<b>Motorola Moto C are parte de o nouă randare; Ar urma să debuteze cu low end-ul Moto E4, recent certificat</b>Săptămâna trecută cei de la Motorola ne-au prezentat un clip video în ritm de hip-hop cu ocazia aniversării de 44 ani de la efectuarea primului apel folosind un telefon mobil. În acel video își făceau apariția și două smartphone-uri Moto încă nelansate

Moto C este un nou terminal din zona de buget a celor de la Motorola care a avut parte de o scăpare cu câteva zile în urmă, împreună cu Moto X (2017), într-un clip prin care Motorola celebra aniversarea de 44 ani de la realizarea primului apel folosind un telefon mobil. 

Moto C

Ei bine, azi apare o nouă randare a lui Moto C, telefon ce va fi lansat în perioada următoare alături de Moto E4. Judecând după imaginea cea nouă, de mai jos, Moto C are multiple variante de culoare, inclusiv roşu, negru sau auriu. De asemenea, leak-ul anterior ne dezvăluia că telefonul vine și pe alb.

Ne aşteptăm ca Moto C să sosească la un preț de aproximativ 100 de euro şi să aducă dotări modeste, cu toate că a găsit loc pentru un blitz LED pentru camera frontală. Vom vedea şi un ecran de 5 inch la bord şi Android 7.0 Nougat că OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×