Motorola Moto C are parte de o nouă randare; Ar urma să debuteze cu low end-ul Moto E4, recent certificat

707 ori
<b>Motorola Moto C are parte de o nouă randare; Ar urma să debuteze cu low end-ul Moto E4, recent certificat</b>Săptămâna trecută cei de la Motorola ne-au prezentat un clip video în ritm de hip-hop cu ocazia aniversării de 44 ani de la efectuarea primului apel folosind un telefon mobil. În acel video își făceau apariția și două smartphone-uri Moto încă nelansate

Moto C este un nou terminal din zona de buget a celor de la Motorola care a avut parte de o scăpare cu câteva zile în urmă, împreună cu Moto X (2017), într-un clip prin care Motorola celebra aniversarea de 44 ani de la realizarea primului apel folosind un telefon mobil. 

Moto C

Ei bine, azi apare o nouă randare a lui Moto C, telefon ce va fi lansat în perioada următoare alături de Moto E4. Judecând după imaginea cea nouă, de mai jos, Moto C are multiple variante de culoare, inclusiv roşu, negru sau auriu. De asemenea, leak-ul anterior ne dezvăluia că telefonul vine și pe alb.

Ne aşteptăm ca Moto C să sosească la un preț de aproximativ 100 de euro şi să aducă dotări modeste, cu toate că a găsit loc pentru un blitz LED pentru camera frontală. Vom vedea şi un ecran de 5 inch la bord şi Android 7.0 Nougat că OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×