Nokia pregăteşte o tabletă cu ecran de 18.4 inch, dotări high end; Terminalul apare în GFXBench

1.351 ori
<b>Nokia pregăteşte o tabletă cu ecran de 18.4 inch, dotări high end; Terminalul apare în GFXBench</b>Dacă luăm în calcul leak-ul de astăzi atunci cei de la Nokia ar putea sosi la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 și cu o tabletă ce rulează Android. Produsul cu pricina ar urma să vină cu un uriaș display de 18.4 inch și GFXBench indică preze

Pe lângă telefoanele pe care le va aduce la MWC 2017, Nokia ar pregăti şi o tabletă ultra high end, model pe care îl vedem detaliat mai jos. El a apărut pe web mulţumită unei scăpări din benchmarkul GFXBench, care menţionează dotări impresionante.

Tableta Nokia

E vorba aici despre un terminal cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835 la interior, tactat la 2.2 GHz, dar sosind şi cu GPU Adreno 540 şi Android 7.0 Nougat ca OS. Aceasta ar fi cea mai mare tabletă Android de pe piaţă şi deşi la prima vedere poate părea un rival pentru Samsung Galaxy View, ea nu face compromisuri la specificaţii doar pentru a oferi playback video şi atât.

Cu asemenea dotări şi cuplată la o tastatură, tableta poate rivaliza uşor cu un laptop. Vine şi cu 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră principală de 12 MP. Dintr-un motiv sau altul are şi camera frontală de 12 MP şi ambele sunt capabile de captură video 4K. La capitolul conectivitate primim NFC, 4G LTE şi GPS, iar sursele afirmă că va exista şi o tastatură la pachet.

Foarte posibil că misteriosul model să debuteze la MWC 2017, cu un preţ pe măsură mărimii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×