Sony Xperia Z2 Tablet disponibilă pe plan local prin intermediul evoMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.750 ori
<b>Sony Xperia Z2 Tablet disponibilă pe plan local prin intermediul evoMAG.ro!</b>Lansată în luna februarie a acestui an în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 Tablet a ajuns și la noi pe plan local de curând prin intermediul retailer-ului evoMAG.ro ce afișează un preț de 2.199 lei pentru modelul WiFi...

Lansată în luna februarie a acestui an în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, Sony Xperia Z2 Tablet a ajuns și la noi pe plan local de curând prin intermediul retailer-ului evoMAG.ro ce afișează un preț de 2.199 lei pentru modelul WiFi și un preț de 2.999 lei pentru versiunea ce vine cu LTE - 4G.

Sony Xperia Z2 Tablet dispune de un display TFT Full HD ce măsoară 10.1 inch, un procesor quad-core tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. La capitolul captură foto, tableta oferă o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 2.2 megapixeli.

Sony Xperia Z2 Tablet disponibilă pe plan local prin intermediul evoMAG.ro!

De asemenea, Sony Xperia Z2 Tablet este rezistentă la praf, zgârieturi și apă, fiind astfel o tabletă extrem de durabilă. Acest model reușește să păstreze o greutate redusă de 426 grame și o talie de doar 6.4 mm.

Prețuri evoMAG:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×