Microsoft BUILD 2014 debutează chiar astăzi! La ce să ne așteptăm pe partea de lansări?

1.456 ori
<b>Microsoft BUILD 2014 debutează chiar astăzi! La ce să ne așteptăm pe partea de lansări?</b>După cum bine știți, marele eveniment din luna aprilie este conferința Microsoft BUILD 2014 ce va avea loc în San Francisco, California în perioada 2-4 aprilie. Principala atracție din cadrul acestei conferințe vor fi lansările. Ne așteptăm să...

După cum bine știți, marele eveniment din luna aprilie este conferința Microsoft BUILD 2014 ce va avea loc în San Francisco, California în perioada 2-4 aprilie. Principala atracție din cadrul acestei conferințe vor fi lansările. Ne așteptăm să vedem pe lângă noul sistem de operare Windows Phone 8.1 și o serie de noi terminale ce vor rula acest OS.

Pentru cei care doresc mai multe detalii despre BUILD, aflați că aceasta este o conferință anuală organizată de Microsoft ce are ca scop prezentarea de noi soluții software și alte tehnologii dezvoltate de către Microsoft. Prima ediție a acestui eveniment a avut loc în anul 2011, iar de atunci este cunoscut ca fiind un succesor pentru conferințele precedente pentru dezvoltatori.

Conferința Microsoft BUILD de anul acesta va debuta la ora 18:30 (ora României) cu evenimentul Keynote în cadrul căruia se va lansa noul sistem de operare pentru platforma mobilă, și anume Windows Phone 8.1, OS ce va aduce o serie de noutăți printre care se numără și agentul virtual Cortana. De asemenea, ne așteptăm și la update-ul Windows 8.1 pentru desktop și la noi detalii despre Windows 9.

Windows Phone 8.1

Totodată, va fi prezentat și Microsoft Office pentru platforma iOS, respectiv Android, pachet de aplicații care a fost lansat oficial acum câteva zile și despre care v-am vorbit în cadrul unui articol precedent.

Pe partea lansărilor de produse hardware, conferința Microsoft BUILD ar putea găzdui prezentarea oficială a unor noi smartphone-uri WP 8.1 Nokia printre care se numără Nokia Lumia 630 și Nokia Lumia 930. în timp ce zvonurile și scăpările de imagini cu Nokia Lumia 930 au fost mai puține, lucrul acesta nu se poate spune și în cazul lui Nokia Lumia 630, device pe care l-am putut admira în numeroase imagini ce au scos la iveală în mare parte design-ul acestuia.

Nokia Lumia 630

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Nokia Lumia 630 va dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție WVGA, un procesor quad-core Snapdragon 400, 1 GB RAM, o cameră principală de 5 megapixeli și un slot dualSIM. Acesta va ajunge pe piața din China la mijlocul lunii aprilie, prețul vehiculat fiind de aproximativ 120 euro.

Samsung Ativ SE

Un alt producător așteptat să lanseze un device Windows Phone 8.1 este și Samsung. Acesta din urmă ar putea veni cu modelul Ativ SE, terminal ce a fost văzut într-o serie de fotografii prin intermediul contului de Twitter @evleaks. Samsung Ativ SE va integra un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400/800, o cameră foto de 13 megapixeli, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Microsoft BUILD 2014 debutează chiar astăzi! La ce să ne așteptăm pe partea de lansări?

Cu toate că terminalele Windows Phone vin în mare parte de la Nokia, pe piață mai există și producătorii indieni Lava, Carbonn și Xolo, companii ce ar putea lansa noi astfel de device-uri la prețuri foarte accesibile. Acest lucru se datorează faptului că Microsoft a decis de curând să ofere licențe Windows Phone gratuite pentru companiile producătoare de terminale mobile din India.

Evenimentul Keynote de astăzi va putea fi urmărit live chiar aici începând de la ora 18:30, ora României. De asemenea, puteți vedea și consulta întregul program al conferinței Microsoft BUILD 2014 urmând acest link. Revenim cu noi detalii despre lansările din cadrul Microsoft Keynote în această seara!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×