MWC 2014: Sony lansează noua tabletă Xperia Z2 Tablet, ultrasubțire și ușoară, rezistentă la apă

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.106 ori
<b>MWC 2014: Sony lansează noua tabletă Xperia Z2 Tablet, ultrasubțire și ușoară, rezistentă la apă</b>Sony a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe oficiale tableta Sony Xperia Z2 Tablet, un nou model rezistent la apă, care e foarte subțire și ușor. Acest device este primul cu tehnologie Live Colour LED, cu diagonală de 10.1 inch și rezoluție...

Sony a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe oficiale tableta Sony Xperia Z2 Tablet, un nou model rezistent la apă, care e foarte subțire și ușor. Acest device este primul cu tehnologie Live Colour LED, cu diagonală de 10.1 inch și rezoluție Full HD.

Gadgetul măsoară 6.4 mm în grosime și este construit din materiale premium. El cântărește doar 426 de grame și adoptă designul Sony OmniBalance. în plus noul model este rezistent la apă și vine cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz. Terminalul folosește o tehnologie specială numită Qualcomm Quick Charge 2.0, care îmbunătățește timpul de încărcare cu până la 75%.

MWC 2014: Sony lansează nouă tableta Xperia Z2 Tablet, ultrasubtire și ușoară, rezistenta la apă

Tableta dispune de o baterie de 6000 mAh, o unitate Litiu Polimer, care oferă până la 10 ore de consum multimedia neîntrerupt. Dotările acestui device includ și 3 GB RAM, conectivitate 4G LTE, o cameră de 8.1 megapixeli cu zoom digital 16x și o cameră frontală de 2.2 MP. Terminalul rulează Android 4.4 KitKat și are o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Panoul ecranului rămâne TFT, iar produsul debutează în martie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×