Sony Xperia Z2 Tablet, noua tabletă flagship Sony Își dezvăluie specificațiile

Autor:  | Publicat în:  Sony 993 ori
<b>Sony Xperia Z2 Tablet, noua tabletă flagship Sony Își dezvăluie specificațiile</b>Ca de obicei @evleaks&nbsp;își face treaba și dezvăluie o serie de specificații proaspete pentru un terminal nelansat încă. De această dată este vorba despre Sony Xperia Z2 Tablet, o nouă tableta flagship de la Sony. &nbsp; Acest model va sosi...

Ca de obicei @evleaks își face treaba și dezvăluie o serie de specificații proaspete pentru un terminal nelansat încă. De această dată este vorba despre Sony Xperia Z2 Tablet, o nouă tableta flagship de la Sony.

Acest model va sosi la MWC 2014 săptămâna viitoare, în Barcelona și vom fi prezenți acolo pentru a-l întâmpina. Tweetul lui @evleaks conține și specificațiile acestui model, care va integra un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, un display Triluminos de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și 3 GB RAM.

Aceeași tabletă Xperia Z2 va avea și o baterie de 6000 mAh, ceea ce mi se pare cam puțin pentru o tabletă de 10 inch, dar și 16 GB memorie internă, slot microSD și camera de 8 MP în spate. Lista de dotări se încheie cu o cameră frontală de 2 MP, Android 4.4 KitKat și un corp rezistent la apă. Tableta va măsura 6.4 mm în grosime, deci va fi extrem de subțire. Cum vă suna acest device?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×