Huawei postează un teaser video cu terminalele ce vor fi lansate la MWC 2014

Autor:  | Publicat în:  Huawei 827 ori
<b>Huawei postează un teaser video cu terminalele ce vor fi lansate la MWC 2014</b>Cei de la Huawei tocmai au postat un teaser despre un eveniment ce va avea loc pe 23 februarie între orele 16:00 - 17:30. Din câte se pare, vor fi prezentate două noi tablete și un smartphone cu o cameră foto frontală incredibilă. ​ O primă...

Cei de la Huawei tocmai au postat un teaser despre un eveniment ce va avea loc pe 23 februarie între orele 16:00 - 17:30. Din câte se pare, vor fi prezentate două noi tablete și un smartphone cu o cameră foto frontală incredibilă.
​

O primă tabletă s-ar putea dovedi a fi Huawei MediaPad X1, device ce a primit de curând certificarea în China.  Aceasta dispune de un procesor quad-core Cortex-A9 tactat la 1.6 GHz, 2 GB RAM și un GPU Mali 450. Tableta rulează o versiune anterioară de android, și anume 4.2.2 JellyBean. Cea de-a 2-a tabletă dezvăluită în teaser-ul video, este un model ce va dispune de o baterie uriașă care va permite o autonomie de câteva zile. Ne așteptăm ca aceasta să fie un model de 7 inch sau chiar una de dimensiuni mai mari.

 

​în cele din urmă, Huawei prezintă și câteva detalii despre un nou smartphone cu o cameră frontală incredibilă, care ar putea fi Huawei P7, despre care se zvonește că ar adopta un display 1080p de 5 inch, un chipset HiSilicon 910, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli. De asemenea, acesta va dispune de o baterie de 2.460 mAh.   După cum puteți observa, videoclipul realizat prezintă aceste informații sub forma unei comunicări cu asistentul virtual Siri al celor de la Apple. Așteptăm cu nerăbdare show-ul Mobile World Congress de săptămâna viitoare. Numărătoarea inversă a început!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×