Tableta Allview AllDro Speed scoasă din cutie la Mobilissimo.ro - costă doar 650 de lei! (Video)

7.031 ori
<b>Tableta Allview AllDro Speed scoasă din cutie la Mobilissimo.ro - costă doar 650 de lei! (Video)</b>Allview vine cu o nouă tableta de 7 inch pe piață, de această dată un model care rulează Gingerbread din start și vine cu un procesor de 1.2 GHz. Este vorba despre tableta Allview AllDro Speed, pe care o vedeți scoasă din cutie pe masa de teste...

Allview vine cu o nouă tableta de 7 inch pe piață, de această dată un model care rulează Gingerbread din start și vine cu un procesor de 1.2 GHz. Este vorba despre tableta Allview AllDro Speed, pe care o vedeți scoasă din cutie pe masa de teste Mobilissimo.ro în clipul de mai jos.

Terminalul include în cutie un manual, un cablu microUSB, un încărcător, o pereche de căști și un cablu-accesoriu. Acest gadget costă doar 650 de lei, măsoară doar 9.9 mm în grosime, vine cu 512 MB DDR3 și suport WiFi. Ce vedeți aici este varianta de 4 GB, iar device-ul nu dispune de cameră ca și predecesorii săi. Acest gen de terminal îl văd drept o tabletă pentru copii sau pentru persoanele care iau prima oară contact cu Android. Să vedem dacă se va mai modifica acest preț și dacă vom vedea oferte și mai atractive de Crăciun.

Până atunci vă prezentăm clipul de unboxing și vă promitem că revenim cu o recenzie video pentru această tabletă românească de 7 inch - cu ecran capacitiv de această dată, care promite procesare grafică de înalt nivel. Observați deja că interfața se miscă mai bine decât în cazul altor modele Allview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×