Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Amazon 1.196 ori
<b>Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari</b>într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante...

într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante prin prisma prețului și a faptului că va integra serviciile Amazon.

Mai este luat în calcul și faptul că Amazon prin Kindle poate spune că a inventat e-book readerul. Apple a reușit ceva similar cu iPad pentru tablete. TechCrunch afirmă că Kindle tablet se aseamănă cu BlackBerry PlayBook și versiunea pe care au pus mâna rula o versiune customizată intensiv a HoneyComb cu acces la Amazon Appstore și Amazon Cloud Player.

Observați că deja s-a individualizat și numele - Amazon Kindle. Prețul de 250 dolari se va transforma în țara noastră în 250 euro. Lansarea va avea loc în noiembrie 2011 conform zvonurilor din dot com. Dimensiunea ecranului s-ar putea să fie de 7 inch.

Va fi interesant de văzut dacă sinergia de servicii a Amazon va ajuta Kindle Tablet să iasă în evidență din puzderia de tablete cu HoneyComb.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×