Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Amazon 1.227 ori
<b>Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari</b>într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante...

într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante prin prisma prețului și a faptului că va integra serviciile Amazon.

Mai este luat în calcul și faptul că Amazon prin Kindle poate spune că a inventat e-book readerul. Apple a reușit ceva similar cu iPad pentru tablete. TechCrunch afirmă că Kindle tablet se aseamănă cu BlackBerry PlayBook și versiunea pe care au pus mâna rula o versiune customizată intensiv a HoneyComb cu acces la Amazon Appstore și Amazon Cloud Player.

Observați că deja s-a individualizat și numele - Amazon Kindle. Prețul de 250 dolari se va transforma în țara noastră în 250 euro. Lansarea va avea loc în noiembrie 2011 conform zvonurilor din dot com. Dimensiunea ecranului s-ar putea să fie de 7 inch.

Va fi interesant de văzut dacă sinergia de servicii a Amazon va ajuta Kindle Tablet să iasă în evidență din puzderia de tablete cu HoneyComb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×