Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari

1.240 ori
<b>Tableta Amazon Kindle se va lansa În noiembrie 2011 și va costa 250 de dolari</b>într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante...

într-o singură propoziție am reunit zvonurile din ultimele zile cu referire la tableta Amazon. TechChrunch se laudă și cu un hands-on făcut device-ului. Se vorbește de această tableta de pe la mijlocul anului și sunt estimate vânzări importante prin prisma prețului și a faptului că va integra serviciile Amazon.

Mai este luat în calcul și faptul că Amazon prin Kindle poate spune că a inventat e-book readerul. Apple a reușit ceva similar cu iPad pentru tablete. TechCrunch afirmă că Kindle tablet se aseamănă cu BlackBerry PlayBook și versiunea pe care au pus mâna rula o versiune customizată intensiv a HoneyComb cu acces la Amazon Appstore și Amazon Cloud Player.

Observați că deja s-a individualizat și numele - Amazon Kindle. Prețul de 250 dolari se va transforma în țara noastră în 250 euro. Lansarea va avea loc în noiembrie 2011 conform zvonurilor din dot com. Dimensiunea ecranului s-ar putea să fie de 7 inch.

Va fi interesant de văzut dacă sinergia de servicii a Amazon va ajuta Kindle Tablet să iasă în evidență din puzderia de tablete cu HoneyComb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×