Xperia Arc scos din cutie la Mobilissimo.ro - iată un fost deținător de recorduri! (Video)

2.321 ori
<b>Xperia Arc scos din cutie la Mobilissimo.ro - iată un fost deținător de recorduri! (Video)</b>Cu ceva timp înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc a deținut pentru câteva săptămâni titlul de cel mai subțire smartphone din lume. și ne minunam cu toții la acel moment de designul său curbat și de eleganța...

Cu ceva timp înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc a deținut pentru câteva săptămâni titlul de cel mai subțire smartphone din lume. și ne minunam cu toții la acel moment de designul său curbat și de eleganța formelor acestui device. Ei bine acum a venit momentul unboxing-ului sau la Mobilissimo, terminalul fiind oferit în teste de către evoMAG.ro.

Vă reamintim că între timp a apărut și o variantă upgradată a lui Xperia Arc și anume Arc S, prezentat în această săptămână la IFA 2011. Revenind la modelul original, acesta vine cu o cutie albastră destul de similară cu cea a lui Xperia Play. înăuntru găsim o pereche de căști, un încărcător, manuale pentru device și un cablu USB.

Terminalul are un buton ON/OFF cam mic și destul de incomod, iar bootarea nu este chiar cea mai rapidă din lume. Observăm din start că Android a fost personalizat pe acest model Sony Ericsson cu interfața proprietară SE, implicand și funcțiile MediaScape și TimeScape. încă o dată, dacă ați văzut recenzia lui Xperia Play, știți la ce să vă așteptați la capitolul software. Până ce va fi gata și recenzia lui Xperia Arc, vă invităm să urmăriți clipul de unboxing din acest articol și să rămâneți pe canalul YouTube Mobilissimo pentru mai multe premiere de acest gen.

Preț Sony Ericsson Xperia arc 1,849 lei.

Sony Ericsson Xperia arc despachetat:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×