LG Volt TV anunţat oficial, vine cu integrare a televiziunii digitale şi Android Lollipop

896 ori
<b>LG Volt TV anunţat oficial, vine cu integrare a televiziunii digitale şi Android Lollipop</b>LG a anunţat un nou telefon, sub numele de LG Volt TV (LG-H422TV), care vine cu suport pentru televiziune digitală&nbsp;şi Android 5.0.1 Lollipop la bord. Acest model e bazat pe LG Spirit, deja anunţat la nivel global. &nbsp; El vine cu un procesor...

LG a anunţat un nou telefon, sub numele de LG Volt TV (LG-H422TV), care vine cu suport pentru televiziune digitală şi Android 5.0.1 Lollipop la bord. Acest model e bazat pe LG Spirit, deja anunţat la nivel global.

El vine cu un procesor quad core de 1.3 GHz, un display de 4.7 inch, cu panou IPS LCD şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, dar şi o cameră principală de 8 MP. În fată avem o cameră de 1.3 MP. Acest model include Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n şi posibilitatea de a viziona programe TV prin transmisiuni terestre ISDB-T. Aceasta este un standard de televiziune lansat în Japonia şi adoptat în versiune internaţională şi în Ameirca Latină.

El foloseşte compresie video H.264/MPEG-4 AVC şi prezintă imagini la 30 FPS, chiar şi pe terminale mobile. Revenind la telefonul LG, el aduce 1 GB RAM, 8 GB stocare şi o baterie de 2020 mAh. Aparent el ar fi destinat pieţei braziliene, unde va sosi în 3 culori diferite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×