Tableta cu Windows 7 Pro și Android 2.2: ViewSonic ViewPad 10Pro, un model dual boot confirmat oficial

Autor:  | Publicat în:  ViewSonic 2.465 ori
<b>Tableta cu Windows 7 Pro și Android 2.2: ViewSonic ViewPad 10Pro, un model dual boot confirmat oficial</b>Viewsonic tocmai a anunțat o nouă tabletă din gama ViewPad, modelul 10Pro. Acesta are avantajul unei configurații dual boot, care îi permite să ruleze atât Windows 7 Pro, cât și Android 2.2 în funcție de preferințele utilizatorului. &nbsp;...

Viewsonic tocmai a anunțat o nouă tabletă din gama ViewPad, modelul 10Pro. Acesta are avantajul unei configurații dual boot, care îi permite să ruleze atât Windows 7 Pro, cât și Android 2.2 în funcție de preferințele utilizatorului.

Tableta dual boot are o listă rezonabilă de specificații, iar în ce privește modul de rulare al OS-urilor, aflați că Android este mai degrabă o aplicație disponibilă în Windows, ceea ce modifică puțin conceptul de bootare duală. Iată cum arată dotările hardware ale acestei noi tablete:

  • CPU: Intel Oak Trail Z670, 1.5GHz
  • Memorie: 32 GB memorie internă, slot microSD
  • Baterie: 3500 mAh, asigură 4.5 ore de playback 1080p
  • Conectivitate: 3G, WiFi

Terminalul a fost prezentat în pre-show-ul Computex 2011, care debutează mâine în Taiwan. Acesta este doar unul dintre cele peste 10 modele de tablete Android care vor fi prezentate în ediția showului Computex din acest an. Standul ViewSonic mai include tableta ViewPad 7X, un display LED 3D, un pico proiector, o ramă foto și o serie de camere video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×