Iată ce poate procesorul quad core Nvidia Kal-El (Tegra 3) Într-un clip de 4 minute (Video)

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.616 ori
<b>Iată ce poate procesorul quad core Nvidia Kal-El (Tegra 3) Într-un clip de 4 minute (Video)</b>Dacă v-au făcut curioși anunțurile cu privire la tableta Motorola quad core și modelul similar produs de Amazon, mai jos puteți vedea o mostră de grafică obținută pe baza procesorului Nvidia Tegra 3. Acest CPU quad core este cunoscut și sub...

Dacă v-au făcut curioși anunțurile cu privire la tableta Motorola quad core și modelul similar produs de Amazon, mai jos puteți vedea o mostră de grafică obținută pe baza procesorului Nvidia Tegra 3. Acest CPU quad core este cunoscut și sub numele de cod Kal-El, numele nativ al lui Superman pe planeta sa, în celebrele benzi desenate.

Aflați că Tegra 3 oferă o performanță de 5 ori mai bună decât Nvidia Tegra 2, procesorul dual core pe care l-am văzut pe atât de multe terminale Android în acest an. Nvidia a anunțat de curând că va începe livrările noilor procesoare din luna august și am putea vedea primul smartphone quad core în perioada Crăciunului, ceea ce ne duce cu gândul la Google Nexus 3.

în ce privește demo-ul de mai jos, sunt evidențiate în mod clar cele 12 core-uri ale procesorului grafic al lui Kal-El. Observați felul în care se proiectează lumina acelei sfere luminoase din joc și modalitatea în care sursa de lumină afectează mediul înconjurător. Rețineți că în acest caz este folosit doar un prototip Tegra 3, iar varianta finală va fi cu 25% mai rapidă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×