Tableta Google Nexus ar putea fi produsă de ASUS, costa 199 de dolari și include un CPU quad core Tegra 3

Autor:  | Publicat în:  Google 996 ori
<b>Tableta Google Nexus ar putea fi produsă de ASUS, costa 199 de dolari și include un CPU quad core Tegra 3</b>Cu câteva zile în urma aflam că tableta Google Nexus ar putea purta de fapt numele de Google Play, iar acum apar noi informații cu privire la acest device. Un lucru e sigur: Google are o tabletă cu branding propriu în plan și deși la prima vedere...

Cu câteva zile în urma aflam că tableta Google Nexus ar putea purta de fapt numele de Google Play, iar acum apar noi informații cu privire la acest device. Un lucru e sigur: Google are o tabletă cu branding propriu în plan și deși la prima vedere am putea spune că Motorola a fost brandul ales să o producă, se pare că ASUS ar fi de fapt partenerul hardware.

Câțiva reprezentanți ASUS prezenți la MWC 2012 au fost citați spunând că această companie este cea care va produce tableta Google și e vorba aici de două surse diferite, care evident rămân anonime. Aflați că tableta va fi una de 7 inch, va costa 199 de dolari și va folosi un procesor quad core Nvidia Tegra 3. E clar motivul pentru care Google a ales acest preț accesibil și anume vânzările impresionante ale tabletei Amazon, care a atins 5 milioane de unități în trimestrul 4 al anului trecut.

Problema aici este că ecosistemul Amazon a prins la public, iar Google nu vrea să fie depășită la acest capitol chiar de către partenerul său. Revenind la tableta Google Nexus (Play), ea va suporta o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și ar putea veni la pachet cu serviciul Google Drive. E important de menționat faptul că ASUS a prezentat la CES 2012 o tabletă de 7 inch cu preț accesibil și CPU quad core și anume MeMo 370T. Aceasta costă 249 de dolari și ar putea fi un punct de plecare pentru tableta Nexus sau chiar o sursă de inspirație.

Zvonurile mai afirmă că tableta va intra în producție în aprilie și că va sosi pe piața în iunie, iar invitații de la evenimentul Google I/O din iunie ar putea primi gratuit acest device. Ar fi interesant ca acest model să se lanseze cu Android 5.0, mai ales că se presupune că la vară vom asista la debutul acestui OS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×