Samsung Galaxy S III Își face apariția Într-un prim benchmark?

1.264 ori
<b>Samsung Galaxy S III Își face apariția Într-un prim benchmark?</b>Dacă Galaxy S III nu și-a făcut apariția în Barcelona la MWC 2012, atunci e posibil să îl vedem chiar luna viitoare, după cum afirma zvonuri recente cu privire la acest device. Până atunci avem câteva benchmark-uri interesante, care ne-ar putea...

Dacă Galaxy S III nu și-a făcut apariția în Barcelona la MWC 2012, atunci e posibil să îl vedem chiar luna viitoare, după cum afirma zvonuri recente cu privire la acest device. Până atunci avem câteva benchmark-uri interesante, care ne-ar putea oferi indicii cu privire la noul Galaxy S.

E important de reținut faptul că în benchmark-uri telefonul nu apare ca Galaxy S III, ci cu numele de cod GT-I9300, asociat în mod neoficial noului handset. GT-I9300 vine cu un ecran cu rezoluție de 1196 x 720, anulând astfel zvonurile care afirmau că noul smartphone ar avea un display 1080p. Procesorul este menționat drept o unitate de 1.4 GHz, dar din păcate nu avem și o informație destul de importantă: numarul de core-uri. Ce știm însă este că acest CPU este un Exynos 4 produs de Samsung, deci ar putea fi Exynos 4212, un procesor dual core sau varianta quad core Exynos 4414.

Tot din teste aflăm și că telefonul vine cu un GPU Mali 400 MP, același de pe Galaxy S II, dar cu o frecvență mai mare, conform scorurilor din benchmark. Samsung Galaxy S III se presupune că ar atinge cam același framerate ca și S II, iar în cele din urmă aflăm și că nou venitul rulează Android 4.0.3. Există și puțină confuzie în jurul acestui nume de cod, deoarece recent I9300 a fost listat cu o rezoluție de 1024 x 600, ceea ce nu pare plauzibil. Există și varianta numelui de cod GT-I9500, deși se pare că acesta ar fi de fapt un device care nu rulează Android, ci un nou OS produs în parteneriat de Samsung și Intel.

Bănuiesc că până în perioada Paștelui ne vom lămuri cu privire la dotările lui Galaxy S III și vor înceta zvonurile contradictorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×