Tableta HTC Nexus 9 este vândută acum la un preț de 1.499 lei de către MarketOnline.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 716 ori
<b>Tableta HTC Nexus 9 este vândută acum la un preț de 1.499 lei de către MarketOnline.ro</b>Cu toate că tableta HTC Nexus 9 nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului, dar nici la capitolul hardware, acest produs nu a prea &icirc;nc&acirc;ntat publicul din c&acirc;te se pare. Totuși, produsul de față reprezintă o alegere...

Cu toate că tableta HTC Nexus 9 nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului, dar nici la capitolul hardware, acest produs nu a prea încântat publicul din câte se pare. Totuși, produsul de față reprezintă o alegere inspirată în acest moment, mai ales dacă luăm în calcul reducerea aplicată de către MarketOnline.ro.

Acest magazin comercializează acum varianta Wi-Fi cu 32 GB spațiu intern de stocare la un preț de 1.499 lei. Pentru această sumă vom primi la schimb un terminal cu display IPS de 8.9 inch (2048 x 1536 pixeli), cu procesor Nvidia Tegra K1 de 2.3 GHz și cu 2 GB memorie RAM la interior.

Lista sa de specificații mai include o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, difuzoare stereo și un chip grafic Kepler DX1. HTC Nexus 9 ne mai oferă și o baterie de 6700 mAh ce promite până la 9 ore de autonomie în modul multimedia. De asemenea, fiind vorba despre un produs Nexus, avem parte și de update-uri rapide direct din partea celor de la Google.

Această tabletă poate fi comandată de pe site-ul marketonline.ro la prețul de 1.499 lei.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×