Tableta HTC Nexus 9 este vândută acum la un preț de 1.499 lei de către MarketOnline.ro

1.165 ori
<b>Tableta HTC Nexus 9 este vândută acum la un preț de 1.499 lei de către MarketOnline.ro</b>Cu toate că tableta HTC Nexus 9 nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului, dar nici la capitolul hardware, acest produs nu a prea &icirc;nc&acirc;ntat publicul din c&acirc;te se pare. Totuși, produsul de față reprezintă o alegere...

Cu toate că tableta HTC Nexus 9 nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului, dar nici la capitolul hardware, acest produs nu a prea încântat publicul din câte se pare. Totuși, produsul de față reprezintă o alegere inspirată în acest moment, mai ales dacă luăm în calcul reducerea aplicată de către MarketOnline.ro.

Acest magazin comercializează acum varianta Wi-Fi cu 32 GB spațiu intern de stocare la un preț de 1.499 lei. Pentru această sumă vom primi la schimb un terminal cu display IPS de 8.9 inch (2048 x 1536 pixeli), cu procesor Nvidia Tegra K1 de 2.3 GHz și cu 2 GB memorie RAM la interior.

Lista sa de specificații mai include o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, difuzoare stereo și un chip grafic Kepler DX1. HTC Nexus 9 ne mai oferă și o baterie de 6700 mAh ce promite până la 9 ore de autonomie în modul multimedia. De asemenea, fiind vorba despre un produs Nexus, avem parte și de update-uri rapide direct din partea celor de la Google.

Această tabletă poate fi comandată de pe site-ul marketonline.ro la prețul de 1.499 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×