Specificațiile lui HTC Nexus Sailfish sunt confirmate de AnTuTu și GeekBench

1.248 ori
<b>Specificațiile lui HTC Nexus Sailfish sunt confirmate de AnTuTu și GeekBench</b>Anterior aflam câteva dintre specificațiile smartphone-ului HTC Nexus S1 (Sailfish) prin intermediul GFXBench, specificații care astăzi sunt confirmate și de AnTuTu, respectiv GeekBench. Ni se reamintește faptul că handset-ul vine cu procesor quad-core

Săptămâna trecută aflam câteva dintre specificațiile hardware ale modelului HTC Nexus S1 (Sailfish) prin intermediul unei listări GFXBench, specificații care astăzi sunt confirmate de către AnTuTu și GeekBench. Vorbim despre procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 ce se va afla la bord, de chip-ul de 4 GB memorie RAM și despre capacitatea de stocare de 32 GB (slotul microSD fiind exclus din ecuație.

HTC Nexus S1 AnTuTu

De asemenea, Nexus S1 va sosi cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și cu un senzor frontal de 8 megapixeli potrivit pentru captura seflie. Din cealaltă listare, și anume cea din GeekBench aflăm că telefonul obține 2158 puncte la testul single-core, respectiv 5355 puncte în cadrul testului multi-core, fiind aici vorba despre un prototip ce rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. 

HTC Nexus S1 AnTuTu

Aparent, acest HTC Nexus S1 ar urma să sosească la pachet cu un display de 5 inch ce ne va oferi o rezoluție Full HD - un smartphone destul de compact ținând cont de trendul actual ce tinde către diagonale cât mai mari. Rămâne să vedem dacă într-adevăr telefonul va păstra acel design cu sticlă pe spate pe care l-am remarcat anterior într-o serie de randări, sau dacă este vorba despre un look ceva mai arătos.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×