MWC 2014: Tableta Huawei MediaPad M1 prezentată Într-un scurt material video hands-on

1.137 ori
<b>MWC 2014: Tableta Huawei MediaPad M1 prezentată Într-un scurt material video hands-on</b>Astăzi, imediat după lansarea celor două tablete Huawei, trimisul nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy și-a luat rolul în primire, și iată că ne-a trimis un prim clip video hands-on cu tableta de 8 inch, și anume MediaPad M1. &nbsp; Așa cum...

Astăzi, imediat după lansarea celor două tablete Huawei, trimisul nostru la Barcelona, Zsolt Tamassy și-a luat rolul în primire, și iată că ne-a trimis un prim clip video hands-on cu tableta de 8 inch, și anume MediaPad M1.

Așa cum puteți vedea, atât din imagini, cât și din materialul video, tableta Huawei MediaPad M1 se aseamănă foarte mult cu HTC One pe partea de design. MediaPad M1 dispune de un display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, un procesor quad-core de 1.6 GHz, 1 GB RAM, LTE 4G, 8 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Tableta mai vine cu o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 1 megapixeli. Huawei MediaPad M1 măsoară 7.9 mm în grosime, cântărește 329 grame și integrează o carcasă din aluminiu. Se așteaptă ca aceasta să ajungă pe piață la sfârșitul lunii martie la un preț de aproximativ 299 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×