Huawei Y3 (2017) este certificat de FCC; avem fotografii și manualul de utilizare

985 ori
<b>Huawei Y3 (2017) este certificat de FCC; avem fotografii și manualul de utilizare</b>Comisia americană FCC a certificat de curând un nou smartphone entry-level Huawei, model ce apare listat sub diferite nume de cod precum CRO-L22, respectiv CRO-L02. Analizând mai atent documentele de certificare am descoperit că avem de-a face cu modelul

Chiar astăzi 25 aprilie, Comisia Federală de Comunicații din SUA a publicat documentele de certificare pentru un nou smartphone din zona entry-level produs de către Huawei. Modelul este menționat aici sub numele de cod CRO-L02, respectiv CRO-L22 și analizând mai atent listarea FCC descoperim manualul de utilizare al telefonului care ne dezvăluie că avem de-a face aici cu Huawei Y3 (2017).

Huawei Y3 2017

La prima vedere acest smartphone nu impresionează deloc la capitolul design, sosind într-o carcasă din policarbonat și având dimensiuni destul de generoase mai ales la capitolul grosime în raport cu standardele actuale. Aflăm că telefonul aduce slot dual-SIM, jack audio, o cameră foto principală cu bliț LED și butoane fizice de volum și power.

Dacă într-adevăr acest model va sosi drept succesor pentru Huawei Y3II, atunci ne așteptăm la un display de 4.5 inch cu rezoluție HD, la un procesor quad-core și la 1 sau 2 GB memorie RAM la pachet. Poate că și memoria internă se va dubla de la 8 GB la 16 GB și ca sistemul de operare preinstalat să fie Android 7.0 Nougat. Aflăm cum stau lucrurile de fapt în perioada următoare!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×