Huawei Y3 (2017) este certificat de FCC; avem fotografii și manualul de utilizare

Autor:  | Publicat în:  Huawei 824 ori
<b>Huawei Y3 (2017) este certificat de FCC; avem fotografii și manualul de utilizare</b>Comisia americană FCC a certificat de curând un nou smartphone entry-level Huawei, model ce apare listat sub diferite nume de cod precum CRO-L22, respectiv CRO-L02. Analizând mai atent documentele de certificare am descoperit că avem de-a face cu modelul

Chiar astăzi 25 aprilie, Comisia Federală de Comunicații din SUA a publicat documentele de certificare pentru un nou smartphone din zona entry-level produs de către Huawei. Modelul este menționat aici sub numele de cod CRO-L02, respectiv CRO-L22 și analizând mai atent listarea FCC descoperim manualul de utilizare al telefonului care ne dezvăluie că avem de-a face aici cu Huawei Y3 (2017).

Huawei Y3 2017

La prima vedere acest smartphone nu impresionează deloc la capitolul design, sosind într-o carcasă din policarbonat și având dimensiuni destul de generoase mai ales la capitolul grosime în raport cu standardele actuale. Aflăm că telefonul aduce slot dual-SIM, jack audio, o cameră foto principală cu bliț LED și butoane fizice de volum și power.

Dacă într-adevăr acest model va sosi drept succesor pentru Huawei Y3II, atunci ne așteptăm la un display de 4.5 inch cu rezoluție HD, la un procesor quad-core și la 1 sau 2 GB memorie RAM la pachet. Poate că și memoria internă se va dubla de la 8 GB la 16 GB și ca sistemul de operare preinstalat să fie Android 7.0 Nougat. Aflăm cum stau lucrurile de fapt în perioada următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×