Tableta Huawei MediaPad M6 8 va primi o ediție Turbo; Aflăm ce noutăți sunt aduse

724 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M6 8 va primi o ediție Turbo; Aflăm ce noutăți sunt aduse</b>Așa cum și unele automobile primesc variante Turbo iată că așa se întâmplă și cu tabletele de pe piață, sau cel puțin cu modelul MediaPad M6 8 de la Huawei care debuta în vară, mai precis pe final de iunie. Acesta va avea o versiune specială

Așa cum și unele automobile primesc variante Turbo iată că așa se întâmplă și cu tabletele de pe piață, sau cel puțin cu modelul MediaPad M6 8 de la Huawei care debuta în vară, mai precis pe final de iunie. Acesta va avea o versiune specială intitulată MediaPad M6 8 Turbo după cum ne confirmă astăzi o serie de fotografii reale ajunse pe web. 

Huawei MediaPad M6 8 Turbo

În cazul în care vă întrebați la ce se referă Huawei prin denumirea Turbo asociată acestei tablete, aflați că în primul rând avem parte de un colorit mai special, un gradient roșu-negru ce arată foarte bine și care v-ar putea duce cu gândul la Redmi K20. Și cutia adoptă același stil de culoare și la fel și căștile ce sunt oferite la pachet.

Huawei MediaPad M6 8 Turbo

Desigur sunt oferite și ugprade-uri astfel, astfel că în loc de 4 GB RAM și 64/128 GB stocare cât primeam pe modelul de bază, aici vom avea 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Se păstrează procesorul Kirin 980 de la interior, cât și ecranul de 8.4 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, dar și setup-ul de camere foto (13 mpx în spate, 8 mpx frontal).

O noutate este reprezentată de către un extra buton fizic, unul Turbo care odată apăsat va activa modul GPU Turbo pentru performanțe sporite în gaming. Ar exista și răcire pe bază de lichid pe această versiune, un gamepad și o husă de protecție în gradientul roșu văzut mai sus. 

Rămâne de văzut când debutează tableta MediaPad M6 8 Turbo și la ce preț va fi comercializată aceasta. Ca un fapt divers, modelul de bază costă 335 dolari în varianta WiFi sau 377 dolari în versiunea cu LTE. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×