Varianta actualizată de Huawei Mate X nu va aduce doar schimbări estetice; Așteptat cu noul procesor Kirin 990

676 ori
<b>Varianta actualizată de Huawei Mate X nu va aduce doar schimbări estetice; Așteptat cu noul procesor Kirin 990</b>Deși a suferit câteva amânări, pliabilul Huawei Mate X este în continuare așteptat cu mare interes de către public - unii considerându-l chiar o variantă mai bună decât ce ne propune Samsung cu al său Galaxy Fold

Deși a suferit câteva amânări, pliabilul Huawei Mate X este în continuare așteptat cu mare interes de către public - unii considerându-l chiar o variantă mai bună decât ce ne propune Samsung cu al său Galaxy Fold. Astăzi descoperim că aceste amânări le-au permis celor de la Huawei să aducă și câteva upgrade-uri la pachet, nu doar schimbări la nivel estetic pentru sporirea rezistenței.

Mai exact, după cum spune și titlul articolului de față, Mate X cel actualizat va aduce la pachet un procesor octa-core HiSilicon Kirin 990 - cipset de 7nm al cărui debut este programat pe data de 6 septembrie în cadrul IFA 2019. De asemenea, o altă schimbare importantă pe care Huawei a dezvăluit-o este cea din zona camerelor foto, senzorii din spate fiind acum cei de pe Huawei P30 Pro.

Ce înseamnă asta este că acum senzorul principal din spate va folosi pixeli RYYB în loc de RGB. Posibil ca această variantă actualizată să fie prezentată tot pe 6 septembrie în Berlin la IFA, moment în care vom afla când are loc debutul comercial. Chiar și în ciuda acestor întârzieri, upgrade-urile aduse fac să merite așteptarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×