Huawei Nova 5 Pro primeşte randări viu colorate; Aflăm că Nova 5 ar putea inaugura procesorul Kirin 810

840 ori
<b>Huawei Nova 5 Pro primeşte randări viu colorate; Aflăm că Nova 5 ar putea inaugura procesorul Kirin 810</b>Am aflat recent că Huawei Nova 5 ar urma să debuteze pe 21 iunie în China, iar acum descoperim şi câteva detalii în plus despre terminal. Se pare că va inaugura un procesor Kirin nou şi versiunea sa Pro tocmai a primit

Am aflat recent că Huawei Nova 5 ar urma să debuteze pe 21 iunie în China, iar acum descoperim şi câteva detalii în plus despre terminal. Se pare că va inaugura un procesor Kirin nou şi versiunea sa Pro tocmai a primit randări proaspete.

Huawei Nova 5 Pro

Nova 5 se dovedeşte de fapt a fi o serie de terminale, care include modelele Nova 5i, Nova 5 şi Nova 5 Pro. Nova 5i e practic un rebranding de Huawei P20 Lite (2019), lansat recent în Europa.  Nova 5 Pro va fi cel mai bine dotat model din gamă, având un CPU Kirin 980. Asta în vreme ce Nova 5 va inaugura procesorul Kirin810, care nu a mai apărut pe vreun telefon până acum.

Huawei Nova 5 Pro

Acesta va fi un CPU de 7 nm, bazat pe procesul de producţie FinFET. Ar avea o performanţă apropiată de Snapdragon 730, aparent. Cât despre randările lui Nova 5 Pro, ele prezintă terminalul în 4 variante de culoare: verde, mov, portocaliu şi negru. În mod bizar nu avem decupaj bulină în ecran pentru camera selfie aşa cum se specula ci un breton "picătură".

Huawei Nova 5 Pro

În spate avem 4 camere şi de vreme ce nu apare nici un cititor de amprente, este probabil integrat în ecran. Huawei Nova 5 va sosi în variante cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare şi 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Nova 5 Pro ar putea fi chiar şi mai generos, deşi nu îi ştim toate dotările.

Cele 4 camere vor include una principală de 24 MP, ultra wide de 8 MP, 2 MP de adâncime şi un senzor ToF. Camera selfie este de 24 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×