Tableta iPad Pro 9.7 listată la pre-comandă de către QuickMobile; prețurile pornesc de la 3.199 lei

791 ori
<b>Tableta iPad Pro 9.7 listată la pre-comandă de către QuickMobile; prețurile pornesc de la 3.199 lei</b>După ce iPhone SE a fost listat la pre-comandă de către QuickMobile la scurt timp după anunțul oficial, iată că acum este r&acirc;ndul și tabletei Apple iPad Pro 9.7 să-și facă apariția &icirc;n oferta acestui retailer. Aflați că prețurile...

După ce iPhone SE a fost listat la pre-comandă de către QuickMobile la scurt timp după anunțul oficial, iată că acum este rândul și tabletei Apple iPad Pro 9.7 să-și facă apariția în oferta acestui retailer. Aflați că prețurile pornesc de la 3.199 lei și ajung până la suma de 5.499 lei pentru modelul de top cu 256 GB de stocare.

Ca mai toate tabletele de pe piață, și iPad Pro 9.7 este disponibilă în versiuni Wi-Fi only, sau Wi-Fi + 4G LTE. Această din urmă variantă este un pic mai scumpă decât cea Wi-Fi, dar ne oferă posibilitatea de utilizare a unui SIM de date pentru navigarea pe internet, un plus pentru cei care călătoresc mult.

Printre dotările acestui noi dispozitiv avem un display True Tone de 9.7 inch cu rezoluție de 2732 x 2048 pixeli, un procesor dual-core Apple A9X, și o cameră foto principală de 12 megapixeli ce poate filma la o rezoluție 4K Ultra HD. Avem și o cameră frontală de 5 megapixeli, suport pentru Apple Pencil, dar și pentru o husă smart keyboard.

Iată și lista completă de prețuri pentru iPad Pro 9.7 (versiuni de culoare - alb, roz, negru, auriu) :

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×