Huawei P9 Lite ar putea avea dotări high end, în ciuda încadrării în segmentul midrange

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.295 ori
<b>Huawei P9 Lite ar putea avea dotări high end, în ciuda încadrării în segmentul midrange</b>Huawei P8 Lite a fost un telefon cu dotări midrange, care a cunoscut un succes clar anul trecut, mai ales &icirc;n ţara noastră. El combina dotari de nivel mediu cu pret excelent si avea un ecran si baterie bune. De aceea ne intriga orice veste despre...

Huawei P8 Lite a fost un telefon cu dotări midrange, care a cunoscut un succes clar anul trecut, mai ales în ţara noastră. El combina dotari de nivel mediu cu pret excelent si avea un ecran si baterie bune. De aceea ne intriga orice veste despre succesorul său, Huawei P9 Lite, care ar putea fi un model mai puţin midrange şi mai apropiat de high end decât ne aşteptam.

El va debuta pe 6 aprilie, la Londra, împreună cu Huawei P9, cu o variantă Premium a sa şi cu phabletul P9 Max. Informaţiile proaspăt apărute provin de la Evan Blass, cunoscut şi că @evleaks, cea mai sigură sursă când vine vorba de scăpări de telefoane şi tablete. O sursă din cadrul Huawei afirma că telefonul P9 Lite e cunoscut şi sub numele "Venus" şi că va păstra preţul scăzut, dar va face şi "schimbări şi omisiuni strategice", când vine vorba de dotări.

Vor fi totuşi păstrate aspecte precum ecranul de 5.2 inch Full HD şi cei 3 GB RAM, iar în spate primim un scanner de amprente şi o cameră singulară, nu duala că pe Huawei P9. E posibil să vedem un corp din policarbonat combinat cu aluminiu aici, nu unul metalic unibody complet. P9 Lite va adopta un chipset inferior faţă de Kirin 950 de pe P9, fie un alt Kirin, sau poate chiar un Snapdragon.

Aflăm mai multe peste 2 săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×