Tableta Jolla va fi amânată până la finalul lunii iulie, pentru că Sailfish OS 2.0 nu e încă gata

1.290 ori
<b>Tableta Jolla va fi amânată până la finalul lunii iulie, pentru că Sailfish OS 2.0 nu e încă gata</b>Compania finlandeză Jolla a publicat pe blogul sau &icirc;n această săptăm&acirc;nă veşti cu privire la evoluţia tabletei sale. Se pare că Jolla Tablet a fost am&acirc;nată p&acirc;nă la finalul lunii iulie, din cauza lui Sailfish OS 2.0, care...

Compania finlandeză Jollaa publicat pe blogul sau în această săptămână veşti cu privire la evoluţia tabletei sale. Se pare că Jolla Tablet a fost amânată până la finalul lunii iulie, din cauza lui Sailfish OS 2.0, care nu e încă gata 100%.

În plus, compania a selectat un alt panou touch pentru tabletă, față de cel iniţial. Noul ecran este mai bun, mai ales la capitolul colorit, deci încă un motiv pentru că producţia să fie amânată. Iniţial Jolla Tablet trebuia să debuteze în iunie, când totuşi vom vedea o mutare din partea companiei nordice. În acea lună va debuta un program special pentru dezvoltatorii de aplicaţii, care vor avea acces mai devreme la Jolla Tablet, creând softuri pentru ea.

Jolla Tablet

Acest device a fost prezentat în toamna anului trecut, dotat cu un ecran IPS LCD de 7.85 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, procesor quad core Intel tactat la 1.8 GHz şi 2 GB RAM, plus 32 GB stocare. Terminalul oferă şi o cameră de 5 MP în spate, una frontală de 2 MP, WiFi dual band, slot microSD şi o baterie de 4300 mAh. Preţul va fi în jur de 249 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×