Vivo X5 Pro are parte de o nouă scăpare, care detaliază ecranul său 2.5D cu margini înguste

1.316 ori
<b>Vivo X5 Pro are parte de o nouă scăpare, care detaliază ecranul său 2.5D cu margini înguste</b>Vivo X5 Pro a mai avut parte de scăpări &icirc;n ultima vreme, dar azi putem vedea &icirc;ndeaproape o imagine ce ne prezintă ecranul sau cu margini foarte &icirc;nguste. Aparent acesta este un ecran de 6 inch de tip 2.5D. &nbsp; Carcasa este una...

Vivo X5 Pro a mai avut parte de scăpări în ultima vreme, dar azi putem vedea îndeaproape o imagine ce ne prezintă ecranul sau cu margini foarte înguste. Aparent acesta este un ecran de 6 inch de tip 2.5D.

Carcasa este una metalică, iar terminalul pare a veni pe negru. Zvonurile afirmă că acest handset va sosi cu o cameră ce suportă tehnologie "phase focus", dar şi recunoaştere inteligentă a fetelor subiecţilor capturaţi. Acel sistem va recunoaşte sexul celui fotografiat şi va permite eliminarea ridurilor, cearcănelor şi a altor imperfecţiuni. X5Pro va fi dotat cu 3 GB RAM, o baterie de 3500 mAh şi un procesor Qualcomm Snapdragon 615.

Probabil cea mai atractivă dotare a să va fi scannerul ocular şi deşi pe site-urile din China se vorbeşte de scanare de retină, cred că e mai degrabă scanare de iris. Ca OS vom primi Android 5.0 Lollipop, cu o personalizare sub forma lui Funtouch OS. Ne aşteptăm şi că acest telefon să fie foarte subţire, poate chiar sub 5 mm în grosime.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×