Tableta Nokia se ascunde În campania Tabco? Apare Într-o serie de virale misterioase .. (Video)

1.904 ori
<b>Tableta Nokia se ascunde În campania Tabco? Apare Într-o serie de virale misterioase .. (Video)</b>Ceea ce vedeți în imaginea de mai jos ar putea fi prima tabletă Nokia MeeGoo, care e deja supusă teasingului excesiv printr-o campanie Tabco. Ce este acest brand? Nu știm sigur... dar cert este că el și-a făcut apariția într-o serie de virale...

Ceea ce vedeți în imaginea de mai jos ar putea fi prima tabletă Nokia MeeGoo, care e deja supusă teasingului excesiv printr-o campanie Tabco. Ce este acest brand? Nu știm sigur... dar cert este că el și-a făcut apariția într-o serie de virale și chiar și-a "marcat teritoriul" la WWDC 2011, deasupra clădirii în care se prezenta iOS 5. Iată cum:

Pe lângă clipul în care numele Tabco și site-ul dedicat sunt scrise pe cer cu ajutorul unui avion avem și un cont Twitter sub numele de WeAreTabCo, urmărit de către personalități importante pentru viitorul platformei MeeGo. Punand cap la cap informațiile și faptul că persoanele care au testat tableta Tabco afirma că este mai bună decât Android și este "mai iPad decât iPad-ul", rămân doar câteva variante:

- o tabletă Windows 8
- o tabletă HP cu webOS
- o tabletă Nokia cu MeeGo

Prima variantă este încă în cărți și Nokia ar putea avea la rândul său o implicare, fiind cunoscut parteneriatul sau cu Microsoft. HP de abia a lansat TouchPad, deci pică aceasta optiune, iar cea din urmă versiune, cea cu MeeGo pare cea mai probabilă. De remarcat și reacția celor din clipurile hands-on, care lauda experienta swipe... Nokia Tabco... un nume pe care îl notam pentru viitor!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×