LG Optimus Black disponibil acum și pe alb, pe când și la noi?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.945 ori
<b>LG Optimus Black disponibil acum și pe alb, pe când și la noi?</b>LG Optimus Black reprezintă o premieră prin faptul că a fost primul telefon cu cameră frontală de 2 megapixeli, dar și Mobilissimo.ro a realizat o premieră cu acest telefon, publicându-i recenzia chiar înaintea unor site-uri de top precum...

LG Optimus Black reprezintă o premieră prin faptul că a fost primul telefon cu cameră frontală de 2 megapixeli, dar și Mobilissimo.ro a realizat o premieră cu acest telefon, publicându-i recenzia chiar înaintea unor site-uri de top precum Engadget sau GSMArena.

E oarecum amuzant să aflăm acum că Optimus Black este disponibil în varianta cu carcasă de culoare albă, având în vedere numele acestui handset - "Black". Specificațiile rămân aceleași, cu atractivul și foarte luminosul display WVGA Nova de 4 inchi, camera de 5 megapixeli cu suport pentru captură 720p în partea din spate și un procesor single core de 1GHz sub carcasă.

Deocamdată telefonul în varianta albă a fost depistat în oferte în Olanda și Marea Britanie, englezii având la dispoziție telefonul prin Vodafone, Orange și O2. Oare când va sosi și modelul alb în țara noastră și care operator îl va primi primul? Bănuim că Orange va avea prioritate, ca și în cazul variantei negre.

Puteți cumpăra versiunea neagră la prețul de1,699 leide la evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×