Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2

1.696 ori
<b>Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2</b>La începutul acestui an am fost surprinși să aflăm că Sony ar putea lucra la o tabletă, dar nu în formatul clasic, ci un model PlayStation. Se pare că zvonurile s-au transformat în realitate, compania japoneză confirmând existența a două...

La începutul acestui an am fost surprinși să aflăm că Sony ar putea lucra la o tabletă, dar nu în formatul clasic, ci un model PlayStation. Se pare că zvonurile s-au transformat în realitate, compania japoneză confirmând existența a două modele de tablete, care vor fi lansate în perioada Crăciunului. Iată-le pe Sony S1 și S2:

Acestea sunt terminale Android Honeycomb, iar S1 adoptă designul standard pentru o tabletă, cu un display de 9.4 inchi și integrând suport PlayStation și suita media Qriocity. Este impropriu spus că aceasta este o tabletă PlayStation, cel puțin până vom vedea în ce mod este integrat gamingul pe acest device.

Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2

Sony S2 are o abordare mai originală la capitolul design, fiind o tabletă dual display, dotată cu două ecrane de 5.5 inchi. Acestea suportă o rezoluție de 1024 x 480 pixeli și pot fi folosite împreună ca un singur touchscreen de mari dimensiuni, amintind puțin de handsetul Kyocera Echo. Ambele tablete folosesc procesoare dual core Tegra 2 și ar putea reprezenta concurenți serioși pentru iPad 2 și terminalele Samsung Galaxy Tab.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×