Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2

1.715 ori
<b>Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2</b>La începutul acestui an am fost surprinși să aflăm că Sony ar putea lucra la o tabletă, dar nu în formatul clasic, ci un model PlayStation. Se pare că zvonurile s-au transformat în realitate, compania japoneză confirmând existența a două...

La începutul acestui an am fost surprinși să aflăm că Sony ar putea lucra la o tabletă, dar nu în formatul clasic, ci un model PlayStation. Se pare că zvonurile s-au transformat în realitate, compania japoneză confirmând existența a două modele de tablete, care vor fi lansate în perioada Crăciunului. Iată-le pe Sony S1 și S2:

Acestea sunt terminale Android Honeycomb, iar S1 adoptă designul standard pentru o tabletă, cu un display de 9.4 inchi și integrând suport PlayStation și suita media Qriocity. Este impropriu spus că aceasta este o tabletă PlayStation, cel puțin până vom vedea în ce mod este integrat gamingul pe acest device.

Tableta PlayStation e reală! Sony pregătește două modele Honeycomb pentru Crăciun: S1 și S2

Sony S2 are o abordare mai originală la capitolul design, fiind o tabletă dual display, dotată cu două ecrane de 5.5 inchi. Acestea suportă o rezoluție de 1024 x 480 pixeli și pot fi folosite împreună ca un singur touchscreen de mari dimensiuni, amintind puțin de handsetul Kyocera Echo. Ambele tablete folosesc procesoare dual core Tegra 2 și ar putea reprezenta concurenți serioși pentru iPad 2 și terminalele Samsung Galaxy Tab.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×