Un nou telefon Motorola, cu procesor multicore și cameră de 12 megapixeli; iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.778 ori
<b>Un nou telefon Motorola, cu procesor multicore și cameră de 12 megapixeli; iată imagini!</b>Se pare că evoluția smartphone-urilor are loc într-un ritm mai accelerat decât am fi crezut, astfel că nu suntem foarte surprinși de vestea că Motorola ar pregăti un handset cu procesor multicore și cameră de 12 megapixeli. Acesta a fost...

Se pare că evoluția smartphone-urilor are loc într-un ritm mai accelerat decât am fi crezut, astfel că nu suntem foarte surprinși de vestea că Motorola ar pregăti un handset cu procesor multicore și cameră de 12 megapixeli. Acesta a fost surprins în imaginile de mai jos, dar identitatea sa rămâne un mister:

Terminalul ar încorpora și un display qHD, o baterie de 1900 mAh și probabil și conectivitate de ultimă generație. Dacă analizăm ultimele nume de modele scăpate din portofoliul Motorola, acest smartphone ar putea fi Moto Targa, Bullet sau Jet, acestea fiind doar nume de cod deocamdată. E foarte posibil ca acesta să fie un nou telefon din seria Droid sau poate chiar primul Google Nexus fabricat de Motorola.

în ce privește procesorul acestui handset, am fi surprinși ca el să fie mai mult de un dual core, deoarece smartphone-urile quad core mai trebuie dezvoltate până la o formă finisată și viabilă comercial. Dacă acesta este un prototip, există totuși șanse să fim surprinși de dotările sale, dar sperăm să apară și imagini mai clare cu acest model misterios.

Un nou telefon Motorola, cu procesor multicore și cameră de 12 megapixeli; iată imagini!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×