Tableta Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM-T239) primește certificarea din partea agenției chineze TENAA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 671 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM-T239) primește certificarea din partea agenției chineze TENAA</b>Una dintre tabletele pregătite &icirc;n acest moment de către Samsung este și modelul Galaxy Tab 4 7.0, un device cu display de 7 inch și dotări modeste ce &icirc;n luna ianuarie se afișa &icirc;n cadrul unui user agent profile direct pe site-ul...

Una dintre tabletele pregătite în acest moment de către Samsung este și modelul Galaxy Tab 4 7.0, un device cu display de 7 inch și dotări modeste ce în luna ianuarie se afișa în cadrul unui user agent profile direct pe site-ul companiei sud-coreene. Astăzi aflăm că terminalul în cauză tocmai a primit certificarea din partea agenției chineze TENAA.

Astfel avem ocazia să cunoaștem lista de specificații completă, cât și vedea câteva fotografii cu tableta mid-range. Observăm că acest model adoptă un display cu rezoluție HD, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot microSD de până la 64 GB.

Tableta Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM-T239) primește certificarea din partea agenției chineze TENAA

Tableta sosește cu Android 4.4.4 KitKat, o cameră foto principală de 3 megapixeli și un senzor frontal VGA. Din punct de vedere al dimensiunilor ne uităm la un device cu greutate de 278 grame și grosime de 9 mm. Luând în seama sosirea certificării, lansarea oficială a tabletei ar putea avea loc în următoarele săptămâni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×