Cea mai recentă randare a lui ZTE Nubia Z9 ne dezvăluie un design foarte similar cu modelul Galaxy S6 Edge

845 ori
<b>Cea mai recentă randare a lui ZTE Nubia Z9 ne dezvăluie un design foarte similar cu modelul Galaxy S6 Edge</b>Deși chinezii de la ZTE au dezvăluit recent modelele Nubia Z9 Max și Nubia Z9 Mini, se pare că v&acirc;rful de gamă &icirc;nt&acirc;rzie a-și face apariția oficial. &Icirc;n ciuda acestui aspect, randări cu telefonul au tot sosit pe web, iar...

Deși chinezii de la ZTE au dezvăluit recent modelele Nubia Z9 Max și Nubia Z9 Mini, se pare că vârful de gamă întârzie a-și face apariția oficial. În ciuda acestui aspect, randări cu telefonul au tot sosit pe web, iar astăzi avem parte de un nou material care ne dezvăluie posibilul design adoptat de acesta.

Încă de la prima privire se remarcă faptul că Nubia Z9 adoptă un design foarte similar cu modelul Galaxy S6 Edge, telefonul ce aduce un panou curbat în ambele părți ce face ca marginile din jurul display-ului să dispară. Un concept similar de telefon edge-to-edge ce urmează a fi lansat în curând este și Oppo R7, device văzut de curând în noi fotografii.

Revenind la ZTE Nubia Z9, se pare că acest display-ul curbat de pe acesta va produce un efect de tip 2.5D. Printre specificațiile lui Z9 vom avea un display Quad HD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și 3 GB memorie RAM. Nu este exclus ca ZTE Nubia Z9 să aibă un preț mult mai bun în comparație cu Galaxy S6 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×