Steve Kondik, fondatorul Cyanogen, oferă o dată estimativă pentru sosirea lui CM12S pe OnePlus One

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 671 ori
<b>Steve Kondik, fondatorul Cyanogen, oferă o dată estimativă pentru sosirea lui CM12S pe OnePlus One</b>La scurt timp de la sosirea oficială a lui OxygenOS pentru terminalele OnePlus One, fondatorul CyanogenMod, Steve Kondik, a dezvăluit și o dată estimativă pentru sosirea lui CM12S pentru acest device. Prin intermediul unei conversații avute pe G+,...

La scurt timp de la sosirea oficială a lui OxygenOS pentru terminalele OnePlus One, fondatorul CyanogenMod, Steve Kondik, a dezvăluit și o dată estimativă pentru sosirea lui CM12S pentru acest device. Prin intermediul unei conversații avute pe G+, află că CM12S ar putea sosi chiar la sfârșitul acestei săptămâni.

Se pare că întârzierea avută este pusă pe seama procesului de certificare care durează mai mult decât se aștepta inițial. La fel ca și OxygenOS, CM12S va aduce o interfață aproape stock bazată pe Android Lollipop și elementele caracteristice din acest OS.

Totuși, spre deosebire de OxygenOS, pachetul software dezvoltat de echipa Cyanogen va sosi via OTA, actualizarea urmând a se face automat prin intermediul unei conexiuni la internet. Rămâne de văzut dacă Cyanogen își va respecta acest nou termen dat pentru sosirea lui CM12S sau nu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×