Tableta Surface Pro 3 ar putea fi anunțată săptămâna viitoare de către Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 810 ori
<b>Tableta Surface Pro 3 ar putea fi anunțată săptămâna viitoare de către Microsoft</b>Microsoft ar putea anunța tableta Surface Pro 3 săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment special organizat în data de 20 mai. Evenimentul e confirmat deja, iar zvonurile afirmă că e de fapt vorba despre așa numitul Surface Mini. &nbsp; Cei de...

Microsoft ar putea anunța tableta Surface Pro 3 săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment special organizat în data de 20 mai. Evenimentul e confirmat deja, iar zvonurile afirmă că e de fapt vorba despre așa numitul Surface Mini.

Cei de la The Verge au pus mâna și pe o informație care confirmă că vom vedea și o variantă Pro nouă a tabletei Surface. Aceasta va fi tableta Surface Pro 3, cu procesor Intel de nouă generație la bord. Confirmarea acestei lansări vine printr-un articol publicat de Microsoft care face referire la suportul Windows 8.1 pentru "Surface Pro 3 camera". încă nu e clar dacă Surface Mini va opta pentru un procesor Intel sau Qualcomm, sau poate chiar o surpriză Nvidia.

Veniturile din produsele Surface au crescut în ultimul trimestru, dar încă nu putem spune că Microsoft a vândut un număr impresionant de tablete. Tableta Surface are rolul unui device Nexus, stabilind trendurile și abordarea pe care trebuie să o adopte partenerii hardware MS și având rol de design de referință. în plus, materialele sale premium și lookul acestui produs au fost mereu atractive.

Să vedem și ce preț vor avea noile modele...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×